Киро нервен, че президентът избра Главчев: Ще го следим внимателно! Да поеме отговорност

кирил петков

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков каза, че формацията му няма да участва със свои политически или експертни лица в служебния кабинет на Димитър Главчев. По думите му от ПП ще следят с особено внимание дейността на министрите на вътрешните работи и на електронното управление.

„Президентът избра ярко политическо лице на ГЕРБ. Това е негов избор. Сега това, което е най-важното, че главната задача на служебния кабинет е да имаме честни избори. Така че следващите двама министъра – на МВР и на електронното управление, ще ни покажат в каква посока ще се движат – ще има ли много купен вот, дали пак ще бъдат изгорени 400 000 гласа на българските граждани. Така че следим внимателно. Изборът беше на президента, сега трябва да се поеме отговорността от премиера. Наши политически лица в този кабинет – в никакъв случай“, каза Кирил Петков преди началото на Второто Общо събрание на партията, което се провежда днес и утре, предава БНР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ