Същото като Киро ли взима?! Христо Иванов: ПП има все по-добри политици! Повече от коалиция сме

христо иванов

„Ние сме повече от коалиция, ние сме отбор. Ние сме отбор и аз ви благодаря за това. Каква огромна цена има тази заявка – лична, колективна трябва да се плати, за да може да се случи промяната на България.“ Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов на второто партийно Общо събрание на ПП.

„Промяната има едни все по-опитни политици, един все по-добър отбор, който да се погрижи за нея. Ние минахме през всички етапи на конфронтацията. Наложи се да научим урока, че трябва да можем да го правим със съгласие“, каза Иванов, цитиран от Tribune.

Той добави, че всички заедно са показали, че не просто могат да говорят за промяната и за това докъде може да стигне България, а че могат да го направят.

„Ние имаме рецептата за промяната, не само амбицията. Ние имаме формулата“, отбеляза Иванов.

По думите му България е по-голяма от всички нас, напред и назад във времето.

„Това усилие да правим нещата заедно е инвестиция точно в тази наша България и в нея има огромен потенциал. И точно затова ще продължим да плащаме огромната цена за това да реформираме и модернизираме страната“, заключи Иванов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ