Ергенът си остава… при мама след края на шоуто. Алек с драматична бележка до Наум, вижте какво пише

ергенът алек

Егенът Алекс Младенов остава…при мама след края на риалитито, пише „24 часа“. Оказва се, че нито една дама няма да открадне сърцето на предприемача. Източник твърди, че той ще си тръгне сам.

„На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова. Той дори игнорира финалното явяване, като изпраща драматична бележка по водещия Наум Шопов и си тръгва сам“, разкрива анонимният източник.

Става ясно, че лошата новина няма да бъде съобщена очи в очи на финала, а чрез писмо. По този начин Наум Шопов освен в ролята на водещ на предаването, влиза и в ролята на лошия вестоносец.

В бележката Александър споделя, че много харесва момичетата, прави комплименти колко са прекрасни и мили, но пътят му е друг.

Подобен финал не е изключен. Ергенът не е задължен да предлага брак на никоя от участничките и в крайна сметка може да избере да не подари годежния пръстен.

Историята на формата помни подобен развой на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се спира на две финалистки, но в крайна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.

В предишните сезони на риалитито у нас, ергените си тръгнаха под ръка с потенциални булки – Виктор даде пръстен на Виктория Капитонова, но двамата не поддържат отношения след предаването. За този сезон се спрягаше името на Александра Гърдева като победител, но тя доброволно напусна имението в Турция.

Пианистът Евгени Генчев направи своя избор и той бе Валерия Георгиева, която обича животните.
Съдбата на Ерген 3 вероятно е да си остане ерген.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ