Рокада в Нова: Любимецът на зрителите Виктор Николаев е аут, Мира дори не спомена името му

мира иванова, виктор николаев

Виктор Николаев е аут от ефира, а мистерията се заплита поради факта, че няма яснота каква е причината за отсъствието на емблематичното за сутрешните часове на делничните дни лице на Нова телевизия.

Вече втори пореден ден Мира Иванова се появи сама на малкия екран и започна да анонсира горещите теми на деня, които ще бъдат засегнати в „Здравей, България“. Веднага впечатление направи, че тя отново е сама.

Отсъствието на Николаев беше осезаемо, но въпреки това неговата екранна половинка не обели и дума по темата. Вместо това в студиото тя покани новинарката Лилия Мустакова, а двете започнаха да се шегуват, че колкото и рекорди да са паднали в понеделник, то в студиото им все си остава страшно студено.

„“Студио“ идва от думата „студ“, нали знаеш“, пошегува се Иванова.

Въпреки техните шеги и закачки, на зрителите не им стана ясно къде точно се е дянал Виктор Николаев и на какво се дължи отсъствието му.

Едва ли телевизията би се лишила от професионалист като него, без да е станал някакъв грандиозен скандал, именно след какъвто си тръгна една от екс екранните му половинки – Ани Цолова. По-скоро Николаев или е избрал да си вземе няколко дни отпуск, или пък е бил повален от някой от върлуващите грипове и е взел болничен, предава Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ