Петър Дочев втрещи Деси Стоянова с откровение: Вече е така! Първо срещаш жена, после я ремонтираш

деси стоянова петър дочев

Искрено до циничност, но пък доста точно определение за реалността на отношенията в България сподели водещият на “Преди обед” по bTV Петър Дочев. Той допълни, че тяхната последователност е такава не само у нас, а изобщо на Балканите.

“Първо срещаш жена, после излизате на кафе, после започва основен ремонт”, заяви актьорът. Пред изумените погледи в студиото актьорът потвърди, че не се е объркал.

“На жената. Основен ремонт на жената започва”, подчерта той иронизирайки популярните форми на разкрасяване, предава Петел.

При тези думи колежката му Деси Стоятона направи гримаса на погнуса. Журналистката обаче призна, че това е очевидна тенденция, колкото и това да не ѝ харесва.

Тя, както и целия екип на предаването, предпочете да постави акцента във вторничното му издание на друга женска тема – “розовия данък”.

Това понятие е малко познато у нас, но пък съществува като на повечето места по света. Става въпрос за това, че продуктите, които са предназначени за жени, са по-скъпи от тези за мъже. Тоест един и същ продукт е по-скъп, ако опаковката му е розова, тоест – само за жени.

В обширен материал по темата бяха показани много примери за “розов данък”, като най-ярките са при козметиката. Един от начините да се изкарат повече пари от жените, е като не им се предлагат комбинирани продукти, както е при мъжете. Вместо един гел за баня, жените са принудени да купят поне три продукта – за ръце, за лице и за тяло.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ