Спецакция скова Пловдив! Ето на какво се натъкнаха ченгетата в тайници в река Марица

арест

Полицията арестува трима дилъри на наркотици в Пловдив. Мъжете, които са на възраст 19, 22 и 28 години, били спипани с дрога за близо 37 000 лв.

Установено е, че тримата разпространявали наркотични вещества на територията на кв. „Изгрев“, по-конкретно в „Столипиново“.

Те криели пликчета с наркотичните вещества в обособени тайници край коритото на река Марица в квартала, като ги заравяли в пръстта. Тримата разпространявали наркотиците и на точно определени места в кв „Изгрев“.

Триото било задържано след проведена акция от служители на Шесто РУ, при която били иззети близо 325 грама марихуана и ново психоактивно вещество от рода на синтетичните канабиноиди, с общо тегло близо 900 грама, всичко на обща стойност 36 664 лева, предава Блиц.

При претърсвания на три адреса са намерени и други материални доказателства, уличаващи тримата като наркодилъри – мобилни телефони, известна парична сума, както и над 400 грама смолисто вещество, използвано за производство на изкуствен хашиш.

Обвиняемите са били задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По искане на Окръжната прокуратура съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ