Нетът ври и кипи: Това Алек ли е?! Негови познати разкриха: Задръстен, срамежлив, пълен нърд

960x540

Ако се опитате да откриете информация или снимки за Александър Младенов преди неговото участие в „Ергенът“, ще ударите на камък. Алек е фантом! Той сякаш не е съществувал преди шоуто. И това не е случайно – от екипа доста добре са се постарали да изтрият следите от това, което е бил Алек преди предаването. И има защо! Сайтът Intrigi.bg попадна и разпространи стара снимка на Ергена, след която интернет гърми!

Алек е бил далеч от мачовската ламбърт визия, която му налагат от продукцията. Той не само е нямал брада и винаги е ходел гладко избръснат, но и е носел очила с голям диоптър.

„Всъщност той си беше доста задръстен, пълен нърд, много срамежлив и никак не му вървеше с жените“, разкриват негови познати.

Веднага след кастинга обаче специалисти от екипа на „Ергена“ се заемат с нелеката задача да направят от един гийк – алфа мъжкар и Казанова. По съвет на стилистите Алек си пуска брада, сменя прическа и се подлага на лазерна операция на очите. Всички разходи, разбира се, се поемат от продукцията. Налага се всичките му социални профили и снимки в интернет да бъдат изтрити.

Доста работа е паднала и върху поведението му, тъй като Младенов имал минимален опит с жените и никак не бил по свалките. Неслучайно по време на коктейките Ергенът никога не се задържа при дамите, а ги кани на срещи поотделно – той се чувствал неудобно в компанията на толкова много жени и не знаел как да се държи.

Подобна коренна трансформация забелязахме още в първия сезон на “Ергенът“. За шоуто Виктор Стоянов не само си оправил зъбите, но и си присадил коса. Поне откъм поведение бил достатъчно обиран с жените…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ