Ивет Горанова прикова вниманието в „Денсинг старс“: Влюбена съм, скоро ще му кажа

big_12

Олимпийската шампионка Ивет Горанова прикова вниманието върху себе си в „Денсинт старс“ с признанието, че е влюбена.

Първи това научи нейния партньор Тодор, докато й обяснаваше, че ще танцуват хип-хоп фрийстал. Той я попита дали е влюбена и след като Ивет отговори утвърдително, тя уточни пред Тодор, че става въпрос за друг мъж, а не за него.

Влюбена съм. Той не го знае, но скоро ще го разбере. А сега ще си представям, че танцувам с него. Искам да почувствам този танц, да вляза в него и да го изживея, призна Ивет в танцувалното шоу по бТВ.

Тодор също я насърчи, като й каза, че трябва да изиграе танца така, че да разбере въпросния мъж нейните чувства, и впоследствие двамата се справиха безупречно сцената, предава Петел.

След края на танца Галена Великова не издържа на еуфорията, стана права и аплодира танцьорите.

На небето има много звезди, но ти си най-голямата звезда. Такава магия направихте. Спомних си, когато като малка прочетох за първи път „Малкият принц“. Тази детска невинност бушува в мен, каза тя на Ивет.

Франсиска Йорданова пък първо поиска от Ивет и Тодор да научат нея и мъжа й Томаш Папкала на тази поддръжка от дясното рамо на лявото, а после заяви емоционално: Пренесохте ме в космоса при танцуващите звезди.

Тя попита Ивет не е ли подходящ момента да разкрие своята тайна, но каратиската уточни, че ще бъде професионалистка и ще го направи след шоуто.

Ивет, ти показа как влюбената жена е в състояние да хване мъжа и да го носи на ръце, обобщи пък Илиана Раева. Съвсем логично Ивет и Тодор получиха четири десетки и пълния сбор от 40 точки, но след като темата вече бе друга водещите опитаха да разберат повече за чувствата на Ивет.

Краси Радков я попита дали мъжа, който харесва, носи очила, но след като разбра, че не носи, отбеляза, че не е той.

По-сполучлив обаче беше въпроса на Алекс Раева дали мъжът е висок и след като Ивет го потвърди, тя я запита дали танцува.

Тук обаче славната ни спортистка я разочарова, че вече е казала достатъчно и нищо повече няма да разкрие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ