Емануела с разкритие за първия си партньор в Dancing Stars: Не ми го върнаха! Имахме интересна връзка

емануела, иван карастоянов

По шокиращ начин прие отпадането си от „Денсинг старс“ Емануела.

Секунди след като се разбра, че тя и партньорът й в шоуто Калоян Иванов няма да продължат да танцуват и през следващата осма седмица на шоуто, Емануела взе микрофона и заяви: „Не трябваше да си сменям партньора. Съжалявам, Ванка, ти си топа“. Водещите се опитаха да замажат гафа с думите, че сегашният й партньор не е слаб.

Рокадата дойде преди две седмици, когато вместо с Иван Карастоянов, с когото Емануела открито се сваляше, тя продължи участието си с Калоян Иванов.

Думите на Емануела предизвикаха порой от коментари в социалните мрежи, като мнозинството зрители смятат, че определено изказването на чалгарката не е било на място и тя е показала прекалено голямо самочувствие.

Сега обаче певицата се обяснява, че не искала да обиди новия си танцувален партньор.

„Криво го разбраха! Аз не нападам Калоян, той е страхотен човек и треньор. В това шоу близостта между партньорите е много важна. Аз започнах да танцувам с Иван много преди да започне шоуто. Ние създадохме отношения, връзка… Той се оттегли за малко и просто не ми го върнаха.

Беше недооценен като мой партньор, дори и от мен. Имахме много интересна връзка. Много шеги, много караници“, заяви Емануела в „Преди обед“.

Именно за тази „връзка“ обаче много хора я наклеветиха, че е разбивачка на семейства. Първоначалният й партньор Иван е женен, с дете. Емануела явно много се сближи с него и това породи още една вълна от неодобрение. Самата тя отрича да имат каквато и да е романтична връзка, пише Хотарена.

„Пълни глупости! Няма такова нещо. Никога не сме имали интимни отношения. Имахме приятелска връзка. Когато става дума за попфолк, веднага трябва да свържат певицата с партньора. Хора, моля ви се. Иван е семеен човек, с малко дете. Тези коментари бяха излишни“, обърна се към спекулантите хитовата изпълнителка.

Тя не скри разочарованието си и въпреки че надълго и нашироко обяснява колко добър човек бил Калоян, все пак си държи на нейното, че Иван е трябвало да бъде на негово място.

„Когато започнах да танцувам с Калоян, хората не искаха да гласуват за нас и просто не ни харесваха. Не исках да обидя Калоян, това е абсурдно! Просто исках да защитя Иван в този случай, аз трябваше да си остана с него“, допълни Емануела. На въпроса защо все пак Калоян дойде на мястото на така обичания от Емануела Иван самата укрива отговора: „Не знам дали може да коментирам такива вътрешни неща“, отряза тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ