ТРАГЕДИЯ! Ето коя е жената, влязла с колата си в яз. Батак и открита мъртва малко след това

галина

59-годишната Галина Найдова е жената, която влезе с автомобила си в яз. Батак и потъна с него.

В сряда сутрин водолазен екип на пловдивската пожарна и полицаи от Пазарджик успяха да извадят мерцедеса, а трупът на жената е бил открит вътре.

По първоначални данни се касае за самоубийство.

Рибари са видели как автомобилът излиза от пътя и влиза в чашката на язовира.

На това място само в началото брегът е плитък, а след това пропада с дълбочина около 6-7 метра. Така спасяването ѝ е било напълно невъзможно.

Очевидците не са могли да предприемат нищо, тъй като колата потънала за минути, а когато станало това се е получил и нещо като водовъртеж, което пък е щяло да доведе и до друг смъртен случай.

Жената може би е избрала този начин да сложи край на живота си, за да не бъде открита, но същия ден в района е имало рибари.

Според запознати Галина е имала проблеми, а причините, довели до инцидента, най-вероятно се коренят в миналото.

Жената е родом от с. Ковачево, пристигнала в Ракитово, за да учи в тукашната гимназия, където се запознава със съпруга си, съобщава Trafficnews. Семейството е разполагало със средства, но Галина е споделяла пред свои приятелки, че мисли да сложи край на живота си.

Тя е имала и предишни опити за самоубийство.

Отговор на въпросите ще даде аутопсията, която ще бъде извършена в Съдебна медицина – Пазарджик. Възможно е жената да е приела лекарства, които не са ѝ позволили да реагира адекватно на ситуацията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ