Дочев жегна Мамин Сашко в ефир: Кадиев, слушаш ли? Точен съм, за разлика от теб

деси стоянова

Петър Дочев, който след 12 години в ефира замени Сашо Кадиев като водещ на предаването „Преди обед“ по БТВ жегна предшественика си.

В днешния епизод гост-коментаторката Франциска Йорданова, която е жури в „Денсинг старс“, подхвана темата за закъсненията. Тя директно попита Дочев и Деси Стоянова дали им се случва подобно нещо.

„Аз не обичам да закъснявам“, категоричен бе Петър, а колежката му добави: „И свидетелствам, че не закъснява. Изключително точен е“.

„12 години Деси имаше някакъв друг проблем, вече го няма този проблем“, продължи Дочев, имайки предвид Сашо Кадиев, който бе известен с това, че много пъти не успяваше да дойде навреме за ефир.

„Има хора, които прекомерно закъсняват. Това се случва на хора, които са с дефицит на вниманието и хиперактивност“, каза Йорданова, а в този момент Дочев се обърна към камерата с думите: „Сашо Кадиев, слушаш ли?“

„Но се оказа, че има черти на характера, които всеки има, и се отнасят към това перманентно закъсняване. Значи едната от чертите е хора, които са перфекционисти. Които искат всичко да е перфектно около тях и не смогват да направят всичко перфектно, та затова закъсняват“, продължи Йорданова.

В този момент думата все Деси Стоянова: „Тук е моментът да кажем на Сашо, когото аз лично с години съм сочила с пръст за закъсненията, че не си сам, Саше. Има много хора като теб. На мен ми се случва напоследък да закъснявам. Перфекционистче съм, и го лекувам, опитвам се да го туширам цял живот, къде успешно, къде неуспешно. Желанието ми е да свърша всичко, но в крайна сметка времето е малко“, предава Петел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ