Смърт край Тетевен! Непълнолетен качи двама връстници, последва най-страшното

катастрофа 1

17-годишен младеж е загинал при пътен инцидент тази сутрин в Тетевенско, съобщават от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

В Районното управление в Тетевен е получен сигнал за пътен инцидент в село Градежница, като към мястото на произшествието незабавно е изпратен автопатрул, предава Блиц.

Установено е, че 17-годишен неправоспособен водач от село Галата при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и по първоначална информация последователно се е ударил в складирани дърва, ограда на частен дом и паркиран лек автомобил.

При инцидента на място е починало 17-годишно момче, което е пътувало на предната седалка, а водачът и друг 15-годишен пътник са с охлузни рани. Пробата за алкохол и наркотици на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч.

В края на март бе проведена специализирана полицейска операция по линия на пътната безопасност на невралгичните участъци на територията на област Ловеч. Целта бе да се ограничат пътнотранспортните произшествия в областта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ