Явор Дачков: Тия са за санаториум за хистерични климактерички, а не за участие в изборите

payimage-622019

Кирил Петков говори десет минути срещу министъра на вътрешните работи, когото той е поканил за министър и който е министър на вътрешните работи в кабинета на Николай Денков с мандата на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Петков сега обяви, че собствения му министър на вътрешните работи е провел нечестни избори за местна власт, които бяха преди четири месеца. Кирил Петков, Христо Иванов и Атанасов напуснаха възмутени и без никакво основание консултациите при президента, защото са недоволни от двама служебни министри. Припомням, че самите те предизвикаха сегашната ситуация, освен това те самите смениха Конституцията и те самите предизвикаха предсрочни избори.

Тези хора са за някакъв санаториум за хистерични климактерички, а не за участие в изборите. За тях трябва да има промени в Конституцията и да се предвидят някакви ограничения за участие в политическия живот на страната и властта. Не за да се накърнят правата им, а за да се погрижим за тяхното здраве.

Политиката и властта не им действат добре и водят до личностни разстройства. А и в полза на общественото устройство, защото ролята им наистина е деструктивна към обществените дела и вредят извън приемливите граници.

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ