Георги Марков, унищожителен: Денков си отива! Мястото му е на фронта или в Ухан

payimage-615723

ДЕНКОВ СИ ОТИВА – МЯСТОТО МУ Е ФРОНТА ИЛИ В УХАН

1. На 10 юни Европа ще е в политическо земетресение. Въпреки цензурата, то ще се усети и в България – времето Времето на Урсула, Вебер, Макрон, Рюте, Шолц и Льовен изтече. Последният е шеф на ПЕС и заради управлението му Швеция на ABBA e европейски шампион по престъпност.

2. Всъщност първият трус ще е още на 6 юни, когато в Холандия с блестяща победа Герт Вилдерс ще прекъсне ерата Тимерманс и Рюте, оставила в момента по холандските улици да лежат мигранти, а от новородените – ХОЛАНДЧЕТАТА вече са под 50%.

3. Ванката Кръстев предупреждава партиите от ЕНП, ПЕС и АЛДЕ да не говорят за “успеха“ на ЕС и САЩ в Украйна, че ще претърпят щети. Уморени били европейците от войната.

Ама, не казва от какво е умората – не е от копане на окопи, че нито един европеец не отиде доброволец. Умората е от факта, че санкциите, вместо руснаците, удариха джоба на европейците. И от лъжата за войната, че Украйна ще победи Русия, а тя вече даде над половин милион убити.

4. Прав е проф. Вацев, че Петата Българска държава си отива: 14 декември 1989 г. – 9 април 2024 г.
Шепа негодници на Сорос съсипаха под палката на Магнитски Петата ни държава.
Те си позволиха да подменят Великото народно събрание, за което гласуваха 92% от българските избиратели и хората не ходеха на кино и мач, за да го гледат.
Тези партизани на Сорос забраниха Референдумите, въведоха цензура и посегнаха на 3 март, та Бойко едвам го спаси, както и пращането да гинат български моряци в Червено море.

България е вече колония, без суверенитет, отказала се от историята си. Нарекоха стачниците “терористи”; открито казаха, че икономиката на България не ги интересува; а мигрантите в разградената ни държава стигнаха Витошка.

На 9 април ни оставят държава Ала-бала.

5. Изборите на 9 юни няма да доведат до НОВА българска държава и агонията ще продължи. Партиите са много слаби, за да има силен парламент. Битката ще е за 600 000 гласа, които са по силата само на Бойко, останалите партии ще са под 400 000. С такъв резултат не можеше да се влезе във ВНС.

Левите партии, вместо да говорят за ВАНЯ ГРИГОРОВА, ГОВОРЯТ ЗА БУЗЛУДЖА. Брей, каква ПОЛИТИЧЕСКА СЛЕПОТА. Ако Ваня води две листи в София и Евролистата, ЩЕ СЕ КЛАСИРА ВТОРА НА ИЗБОРИТЕ. Очевадно е, че при 2/3 трайно негласуващи, има мегдан за наказателен вот, но няма лице, което да го реализира, извън Ваня.

7. Още 2020 г. предрекох ИЗБОРИ ДО ДУПКА И, КАКТО 1990, ПАК ПОЗНАХ.
Това ме вдъхнови за нова прогноза. До една година ще има пак предсрочни избори. Промените в Европа и САЩ, за които само в България и Румъния още не знаят, ще ги наложат.

8. Тръмп се задава – свободата наближава.

P.S.: Словакия е с нов президент!Честито на Петер Пелегрини, който победи кандидата на Сорос с 55 на 45%. Отличен дует с Фицо!

От Фейсбук профила на конституционалиста Георги Марков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ