По време на скандала: Живко Коцев излезе в болничен, не се чувствал добре

живко коцев

Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен след скандала около него, който се вихри след като стана известно, че той се познава с баща и син Марин и Стефан Димитрови, смятани за близки до контрабандиста, Никола Николов-Паскал, съобщава „24 часа“.

В медийното пространство се появиха и снимки на тримата, а на една от тях Коцев позира с часовник за 50 хил. лева, за който се смята, че му е подарен от Стефан Димитров.

Според близки до разследването имало нагласа Коцев да бъде обвинен до края на седмицата по делото срещу организираната престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. По това обвинение в ареста са шефката на митниците Петя Банкова, бизнесменът Стефан Димитров, а баща му Марин Димитров, който също е обвиняем, е в „Пирогов“, защото в събота преди мярката за неотклонение, се почувства много зле и по спешност беше извикан екип на „Бърза помощ“ в Съдебната палата.

Според разследващи не било напълно сигурно, че Коцев ще бъде обвинен. Причината била, че главният секретар е в болничен и не се чувствал добре. Затова можел и да поиска да се отложи повдигането на обвинението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ