61-годишен и надрусан едва не уби рано сутринта моторист в Пловдив

payimage-551840

37-годишен моторист е в тежко състояние след катастрофа тази сутрин в участъка между селата Рогош и Скутаре. Съобщиха от ОД на МВР-Пловдив.

Сигналът е получен в полицията около 7.20 часа днес. По предварителна информация лек автомобил „Деу“, предприел обратен завой и отнел предимството на мотоциклет „Ямаха“. Със сериозни травми в болница е транспортиран 37-годишният водач на мотора. Шофьорът на колата, на 61 години, е изпробван с техническо средство, което отчело положителен резултат за употреба на наркотици. На местопроизшествието се извършва оглед, движението се регулира от полицейски служители.

„37-годишният моторист е все още в шокова зала на Спешното отделение на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД – Пловдив с множество фрактури. Ще бъде поет от различни специалисти и настанен в лечебното заведение. Лекарите правят всичко по силите си, за да помогнат на пациента“, заявиха от лечебното заведение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ