Киро аха да ревне в НС след изтеклите снимки на Коцев: Имаме сигнали, заплашван е! Това е безумие

payimage-605727

„Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява с прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар. Това не звучи като европейска държава За съжаление той не е бил сам. Има още 4 човека, включително Калин Стоянов“ , заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

„Освен Сарафов, това са шефа на КПКОНПИ, прокурорката от СГП и нейният заместник“, поясни имената пред медиите Кирил Петков.

Относно изтеклите снимки на Живко Коцев, той заяви:

„Някакъв часовник се развява, за да се покрие нещо по-страшно. Прокуратурата отново се ползва за бухалка. Ако бяхте в друга европейска държава, главният прокурор изнудва главният секретар, звучи безумно. Връщаме се с бързи крачки назад. Притеснен съм от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, добави съпредседателят на парламентарната група (ПГ) на „Продължаваме промяната – Демократична България“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ