Дъно в Хелс Китчън! Попитаха участниците кой е Тодор Колев, отговорите ще ви вбесят

изабел овчарова

Голяма излагация в Хелс Китчен гледахме всички снощи. В една от игрите участниците трябваше да подскажат, но само чрез асоциации, на свой съотборник, който не вижда маската на популярна личност.

При „сините“ Жоро не можа да познае Григор Димитров, въпреки че му казваха, че това е най-добрият български тенисист в момента и е ходил с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. „Не го знам, не гледам тенис“, измърмори 32-годишният Георги от Варна.

След това „сините“ се изложиха, като не познаха дори и великия певец Емил Димитров, въпреки че бе подсказано с песента „Моя страна, моя България“. Така 20 физиономии не бяха познати, а само 13.

Влогърката със симпатично лице Изи, която се похвали, че е от Шумен, не можа да познае кой е Тодор Колев. За най-голям неин срам, защото той също е от Шумен. Фолкдивата Бони започна да ѝ подсказва с песен „100 кила ракия давам, само да те притежавам“ и после всички започнаха в един глас да ѝ дават жокери, предава Флагман.

В друга игра обаче бе необходимо да поставят червена точка 18+, след като отново Изи обясни с охота какво ставало със соковете на мъжа, когато яде ананас: „соковете стават сладки“, обясни сладката участничка. Шеф Ангелов буквално се оцъкли на отговора ѝ: „Откъде знаеш, бе?“

„Прекарах достатъчно време с Кобилкина“, отвърна Изи, след което шеф Ангелов буквално я нацепи: „А какво става, ако яде чесън, а?“ С намръщено лице Изи обясни, че не искала да си помисля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ