Скандалът добива чутовни размери: Миро Тигъра от СДВР бил касата на убития Нотариуса!?

мирослав данаилов

Зам.-шефът на СДВР Мирослав Данаилов е Миро Тигъра, за когото тази сутрин говори бившият вътрешен министър Иван Демерджиев. Той не само има познати от обкръжението на контрабандиста Николай Николов – Паскал, но и на това на Нотариуса. Това твърдят пред Lupa.bg източници от ъндърграунда.

Според тях контактите на Мирослав Данаилов с Нотариуса са от времето, когато той е бил зам.-шеф на Областната дирекция на МВР в Благоевград. „Аферистите на Мартин Божанов са се отчитали пред него. Той е бил тяхната каса“, твърдят представителите на подземния свят. Дали това е така разследващите органи трябва да проверят.

Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев пръв заговори за обвързаности на Мирослав Данаилов с хора, чийто бизнес е незаконен. „Искам да попитам Калин Стоянов във връзка с въпросния Паскал, дали му е известен един служител с прозвището Миро Тигъра, който е на висока позиция в СДВР, кой го назначи този човек. Известно ли му е дали този човек поддържа тесни взаимоотношения с хора, близки до въпросния Паскал?“

На тези твърдения зам.-шефът на СДВР отговори: „Паскал, но Дойчев, шефът на фитнесите Pulse, познавам. Оперативно интересно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори „вуйчото“ и други – не ми е известно. Изключвам каквато и да е възможност с това лице с прякор Паскал да сме били по едно и също време на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е начин – през хора, комуникатори – на каквато и да е тема“, коментира зам.-директорът на СДВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ