Компании в Пловдив предлагат работа на млади и амбициозни хора

Знамена Пловдив

Бизнесът в Пловдив търси млади, амбициозни хора за дълготрайно работно сътрудничество. Това споделиха част от компаниите, участващи в „Денят на кариерата“ към Пловдивския университет. Това съобщи Plovdiv24.bg.

Над 65 компании от различни сфери на образованието, информационните технологии, финансите, човешките ресурси, туризма, социални дейности, психология, икономика, производство, дистрибуция , се срещнаха с множеството развълнувани студенти.

Фоайето на университет се оказа тясно за всички желаещи да открият подходящата работа за тях.

„Искаме да попълним нашето семейство с млади специалисти, които искат да се развиват в областта на химията, екологията, хартиената промишленост. Ние сме международна компания, която се занимава с изготвянето на крафт хартия и имаме потенциал за дългосрочно партньорство. Търсим ентусиазирани млади хора, които имат амбиция за развитие.“, споделиха от участваща международна компания.

Няколко компании пък подчертаха, че единственото качество, което търсят у кандидата, е владеенето на чужд език.

„Търсим си хора, които владеят чужди езици и желаят да се развиват именно с тях. Търсим служители за дългосрочен план и сме горди, че 70 процента от нашия мениджърстки екип са стартирали като студенти и обикновени служители.“

От един от популярните образователни центрове с филиали във Пловдив, София, Варна и Бургас уточниха, че предлагат допълнително целогодишно обучение по английски език за деца и възрастни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ