Ивет Горанова емоционално: Тошко завинаги ще остане един от най-ценните хора в живота ми

ивет горанова

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова откровено заговори за семейната си история, която не е от най-щастливите. Нейните родители се разделят, когато тя е само на годинка и тя винаги е расла без баща, най-вече под грижите на баба си и дядо си.

Ивет разказа в „Търси се” по bTV, че тя и сестра й са научили точно от тях да довеждат нещата до край. В по-късни години сестрите се опитват да възстановят връзката с баща си.

„Честно казано, не е много успешно. Ако се видим два-три пъти в годината, е супер“, призна Ивет Горанова. Според нея липсата на бащинска фигура не е довела до някакви отклонения, но пък я убедило, че иска здраво семейство.

„Моите деца ще имат двама родители заедно“, заяви твърдо каратистката.

„Няма любов в живота ми“, призна Ивет Горанова. Тя заяви, че не обича да е сама и е готова за сериозна връзка. Чаровната спортистка заяви също, че няма особени претенции към мъжа и ще го избере по излъчването, предава vihrogon.

Химията между Ивет и нейния партньор в „Денсинг старс” Тошко е очевидна. Двама са много близки, но само като приятели.

Той заяви, че е изненадан, колко е вълнуващо да се общува с нея. Ивет пък е убедена, че танцовият й партньор завинаги ще остане един от най-ценните хора в живота й.

Участвам в „Денсинг старс” за да открия своята женственост, обясни Горанова. Тя е много доволна от резултата. „Тялото ми се промени, походката ми с промени, всичко. Започнах да не се притеснявам да нося токчета. Преди, рокля – само на бала“, разкри Ивет.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ