Трагедията е огромна! Ето я красавицата Юлия, убита пред очите на майка си край Благоевград

юлия

Загиналата девойка живее в кв. Еленово с приятеля си-студент в Благоевград.

20 годишната Юлия е момичето загинало на релсите вчера, в деня на откриването на мотосезона. Пътническият влак София-Кулата я блъсна и уби на място, докато пресичала на непозволено място.

В района на инцидента имаше струпване на мотори, заради официалното откриване на мотосезона. Дали заради рева на големите машини, но Юлия, която била на мястото с майка си, не чула влака. Майката дори не разбрала какво се случило, тъй като пресякла линията преди детето си, предава struma.com.

Писъците и „Къде е детето ми?! Какво се случи?! събрали мотористи и публика на релсите. Ударът обаче бил фатален и едно момиче остана завинаги на 20. Юлия е от хаджидимовското село Копривлен, но живее отдавна в Благоевград, в квартал „Еленово “ заедно с приятеля си, с когото са от години. Майка ие шивачка, позната в района на Гоце Делчев, а бащата, с когото са разделени живее в съседно на Копривлен село.

Родното село на Юлия е в шок от трагедията. Припомняме, че вчера около 12. 40 пътнически влак, движейки се от Симитли в посока Благоевград, в района на автополигона, на разклона за село Церово блъснал 20 годишната Юлия. Влакът престоя с часове на мястото, а двамата машинисти Св. Джаджаров и М. Стамболийски бяха тествани на място за употреба на алкохол и наркотици, но пробите са отрицателни.

Мястото е необезопасено и непозволено за пресичане. Защо майка и дъщеря са предприели подобен риск е неясно, но случаят разтърси Благоевград и ужаси всички, които познават опечаленото семейство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ