СКАНДАЛ! Арестуваният контрабандист и приятел на Живко Коцев се оказа кандидат–депутат на БСП

1

Приятелят на Живко Коцев със снимките с пудела и пачките, който беше арестуван за контрабанда, е бил кандидат за депутат от БСП.

Затвореният за участие в ОПГ и контрабанда под чадъра на „Продължаваме Промяната“ Стефан Маринов Димитров е бил кандидат за народен представител на изборите през 2022 г. в Хасковския многомандатен избирателен район, разкри и показа със снимки от кампанията bnews.

Стефан Димитров, който се снима и с премиера на ПП и лидер на Промяната Кирил Петков, е на удобното за скок с преференции 11-о място, но го проваля рекордно ниския резултат на партията на Корнелия Нинова.

Поради провала на БСП мандат получи само на фаворитката на лидерката Смиляна Нитова, която заедно с нея е замесена в разни любопитни неща, докато едната беше ресорен министър по военната промишленост и държавните предприятия в общия си кабинет с ПП, а другата беше назначена от нея за шеф на такава фирма.

Ето какви цели имат от БСП есента на 2022 година и цялата им листа със снимки: от “БСП за България” обявяват тържествено, че ще се борят поне за две места в Народното събрание.

Поредни избори обаче червената коалиция не може да регистрира пълна листа, пишат тогава местните медии. За предстоящия вот тя е от 11 души. Обяснението на водачката Нинова е, че двама от кандидатите са се разболели. Но с тях бройката не става 16. Последното място е за арестувания Стефан Маринов Димитров. От БСП трябва да дават обяснение как е попаднал при тях и как е станала заварката с кандидат-депутатското място.

Ето и имената в листата на коалиция „БСП за България“:

Смиляна Николова Нитова – Кръстева
Богдан Мирославов Кирилов
Георги Апостолов Бекяров
Иван Христов Христов
Васил Иванов Точков
Петър Андреев Делчев
Стилияна Неделчева Ангелова
Владимир Гинев Вълков
Васил Гочев Николов
Валентин Милев Йотов
Стефан Маринов Димитров



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ