България плаче! Убитата 20-г. Юлия била истинска красавица, ето и резултатите от аутопсията

юлия

20-годишната Юлия Аврамова, загинала при неделния инцидент с влака по време на мотосъбора край Благоевград, е била истинска красавица. Хората от родното й село Копривлен е в шок от трагедията, макар че младата жена отдавна се преместила в Благоевград. Тя била студентка по химия, имала приятел, с когото живеели заедно в кв. „Еленово“.

Юлия бе пометена от пътническия влак, идващ от Кулата, при неправомерно пресичане на жп линията. Мястото при разклона за с. Церово е със слаба видимост, било шумно заради рева на моторите по време на събора и тя не видяла и не чула влака, съобщава struma.bg.

Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата, тъй като малко преди това по линията преминала нейната майка. В първия момент тя дори не разбрала какво се е случило. Писъците и: „Къде е детето ми?! Какво се случи?“, събрали мотористи на релсите.

Юлия е починала вследствие на множество тежки травми, несъвместими с живота.
Установила аутопсията на съдебния медик. Иззети са проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни.

Такива са били резултатите и от пробите на машиниста на бързия влак Кулата – София, който надул свирката, когато видял човек на жп линията. За съжаление време за друга реакция и възможност да спре влака нямало и последвал фаталният удар.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград, макар че основната версия е за случаен, а не предумишлен инцидент.

Заради трагедията мотосъборът бе прекратен, а до приключване на следствените действия на дежурната оперативна група от 2 РПУ – Благоевград имаше престой на влака, който пристигна със 193 минути закъснение до крайната спирка на гара София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ