Скандално! Шофьор на автобус крещи на ученици в Пловдив, на тийнейджърка й прилоша

автобус пловдив

Издевателство на шофьор в автобус 222 над ученици – за това съобщиха самите те. Даваме думата на младежите сега:

„Здравейте. Всички знаем за плачевното състояния на градския транспорт в нашия град. Този път обаче чашата преля.

Днес на втора спирка на автобусна линия 222 се качихме много ученици от ЕГ „Пловдив“ както всеки ден. Естествено когато се качихме, климатик нямаше, въпреки че вече времето е доста топло, а и в пълен автобус можете да си представите какво е без климатизация. Автобусът е Mercedes-Benz Cirato с рег. номер РВ8796ХХ, часът беше около 14:10.

Когато се качихме, два от четирите общо прозореца в автобуса бяха затворени. Опитахме се няколко пъти да ги отворим, но безуспешно. Те се намираха в предната част на автобуса. Когато автобусът спря на трета спирка, а именно пред двете езикови гимназии, шофьорът изцяло не съобрази, че автобусът беше пълен и отвори вратите, за да се качат още хора.

Той започна да крещи да отидем назад, да се преместим, за да се качат още хора, най-вероятно за още някое левче. Място обаче нямаше, което той сам можеше да види, а и многократно му бе казано от нас учениците. Той обяви, че щом ние сме твърдоглави, той е още по-твърдоглав. Каза, че пуска парното и затваря вратите, за да види кой ще издържи повече.

След няколко минути в тази адска пещ на колела една ученичка помоли да слезе, защото явно й бе прилошало. Той първоначално отказа да отвори вратата, но може би след 1 минута съвестта му проговори или пък се притесни да не бъде осъден, така че й позволи да напусне автобуса.

Автобусът седя спрял през цялото това време, като след като въпросното момиче слезе, прекарахме още няколко минути, затворени в тази фурна. Явно след това се сети, че все пак е на работа и че трябва да спазва някакъв график, така че потеглихме. През цялото време, докато аз не слязох от автобуса, той караше с несъобразена за градските условия скорост и спираше в последния момент преди светофарите. Също така климатик на беше пуснат.

Пиша Ви, защото този шофьор не за първи път ни крещи да влизаме по-навътре, но този път смятам, че напълно забрави, че вози ученици“.  Това съобщава Plovdiv24.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ