,,Удряш и бягаш“: Ивет Горанова си отмъсти на Тодор за тормоза в „Денсинг старс”

big_Screenshot_Capture_-_2024-04-17_-_16-26-511

Забавните отношения между Ивет Горанова и партньора ѝ в „Денсинг старс” ще са във фокуса на задкулисното предаването за шоуто на Стаси Ганчева. Олимпийската шампионка по карате вади Тодор на татамито, за да му го върне за тормоза в залата за танци.

Професионалният танцьор се прави първо на смел, но после решава да заложи на тактиката на слабака „удряш и бягаш”.

На чист късмет той успя да чукне с ръка шампионката по лицето без да бъде блокиран. Ивет очевидно се изненада, но и ядоса и хукна подир Тошко, който вече правеше обиколки на залата, за да не бъде набит.

Горанова обаче го настига и го сваля на земята с много технична подсечка. Естествено, цялата ситуация е на шега и през цялото време една от най-чаровните двойки в „Денсинг старс” се залива от смях, предава Петел.

В предаването „Търси се” по bTV миналата седмица Тодор и Ивет признаха, че страшно са се сближили по време на танцовия формат и вероятно ще останат приятели завинаги. Отношенията им обаче нямат романтичен характер, макар шампионката да призна, че до нея няма мъж, а много ѝ се иска да има.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ