Кой чупи чистачките на колите в квартал на Пловдив?

набези на автомобили в Пловдив

Жители на район „Тракия“ пропищяха в социалните мрежи за счупени чистачки на автомобили.

Вчера сутринта жители на ж.к. „Тракия“ в района на един от големите комплекси „Гербера“ 2 са намерили колите си със счупени чистачки. Потърпевши от вандалската проява се опитват да открият извършителя, чрез Фейсбук.

„Призоваваме всеки, който може да има информация или е видял нещо съмнително, да сподели в коментарите или да сигнализира в полицията. Нека заедно помогнем за разкриването на случая и предотвратим бъдещи подобни инциденти. Важно е да се грижим един за друг и да поддържаме нашето общество в безопасност.“, пишат в групата.

От квартала сигнализират, че пред този комплекс живущите редовно спират автомобилите си от двете страни на улицата в нарушение на законите, препречвайки преминаването на автобусите от масовия градски транспорт и видимостта на другите автомобили.

Служители на реда редовно минават през този участък и лепят фишове на автомобилите в нарушение, но очевидно това не ги спира и те продължават ежедневно да си паркират по улицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ