Станислав Балабанов размаха пръст на ПП-ДБ: След вота ще си получите заслуженото!

payimage-623554

„Има такъв народ“ се регистрираха в ЦИК за предстоящите избори.

ИТН внесе 5000 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в парламентарните и изборите за Европейски парламент на 9 юни.

„След вота ИТН ще донесе разума в 50-я парламент, а „Продължаваме промяната-Демократична България“ ще си получат заслуженото“, заяви депутатът Станислав Балабанов. По думите му всичко зависи от българските избиратели, на база на всичко, което се случи, било нормално ИТН да бъдат алтернативата на управлението през последните 9 месеца.

„Ние останахме единствената последователна политическа формация, която не предаде избирателите си нито веднъж“, подчерта Балабанов.

Балабанов коментира и предложението на Димитър Главчев за освобождаване на настоящия външен министър и заемането на поста от самия него, предава Блиц.

„Това е скритата мечта на Борисов от последните седмици.

Не стана с Мария Габриел, може да стане с Главчев. Той е сериозна политическа фигура представена от ГЕРБ“, каза той в ефира на NOVA NEWS.

Той напомни, че точно промените в Конституцията са довели до това правителство. Балабанов подчерта, че отговорността за това е на ПП-ДБ, а не на президента Румен Радев.

„Ще съдите Христо Иванов и „Продължаваме промяната“, техните промени в Конституцията докараха г-н Главчев на власт със служебен кабинет, който е изцяло на ГЕРБ, в такава ситуация президентът не е виновен“, смята Станислав Балабанов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ