Бони с признания: Да, истина е това за Софи Маринова! Ако не се е самозабравила да ми звънне

бони

Бони призна: Да, обидена съм на Софи Маринова!

Бони коментира темата за взаимоотношенията им със Софи Маринова. Двете фолк звезди през годините се славеха като близки приятелки, но в последно време в публичното пространство се заговори за конфликт помежду им.

Още в началото на тази година клипче в социалните мрежи предизвика поредната буря във фолка. На видеото се вижда как Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, около която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава поздрав в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания: „Бони, за много години! Да сте ми живи и здрави!“ През това време тя само си гледа втренчено в телефона, по едно време махва с определена досада, но не проявява ни най-малък признак, че е приела пожеланията за здраве.

Тези дни Бони даде своя отговор на въпроса дали са скарани със Софи Маринова. Тя не изпадна в подробности, но даде да се разбере, че отношенията им не са така топли и дори не се чуват по телефона.

“Истината е, че аз съм обидена много на Софи. Софи съм я обичала толкова много и съм правила толкова много неща за нея. Казвали сме си някакви неща. Както винаги си е вдигала телефона, както винаги, съм я виждала в трудни ситуации и съм звъняла… Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, даже като сестри, може да ми звънне да изчистим нещата” – заяви изпълнителката в подкаста на Ивка Бейбе, пише Лупа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ