Народът е бесен: Излъгани сме! Няма да гласуваме ако ще и Дева Мария да е водач на листата на ППДБ

payimage-590419

Пернишки депутат и бивш министър на Промяната и неговите придворни контрабандисти, които официално не познава, но са на гости в дома му, на тежки мезета и половинка Джак.Това е Бойко Рашков.

Десетки фенове на Промяната се питат пак ли за този човек ще трябва да гласуват за депутат, ако искат да се борят с наркотиците, контрабандата и корупцията в България?

Бойко Рашков ли ще бъде водача на листата на Промяната в Перник или ще пуснат нов парашутист?

Пернишката структура, която за съжаление е съставена от политически аматьори, се бори да издигне местно лице, но централата винаги слага парашутисти, които да оглявяват листата си.

Случаят с Бойко Рашков обаче тресе цялата България последните седмици, а никой не припомня, че той е депутат именно от Перник. С гласовете на перничани този човек е в парламента днес и яде мезета, пие уиски, виждате с кого, пише ZaPernik.

Контрабандистите в България трябва да благодарят на перничани. Да ги почерпят с едно мезе. Да направят „Рашков Мези“ в Перник. Защото истината е една -хората, които са пуснали бюлетина за този човек, с надеждата, че борят корупцията и бандитите, сега са обезверени и отвратени. Не искат да гласуват на предстоящите избори. Чувстват се излъгани, докато гледат как домашните им пудели се разхождат с пачки в уста, от контрабандата по улицата.

Хората от ППДБ отправят въпроси към медията: Пишете кой ще е водач на листата в Перник и заплашват, че ако е Бойко Рашков няма да гласуват. Някои избиратели заявяват, че въобще няма да гласуват, ако ще и Дева Мария да е водач на листата на ППДБ в Перник. Излъганите перничани са стотици, дори хиляди. Но истината е, че към днешна дата няма име за водач на листата в Перник. Очакваната прогноза е такъв да бъде спуснат от София.

Важното е какво има Бойко Рашков за лидерите на ППДБ и с какво ги държи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ