Осветлението на пътя Пловдив – Асеновград пак изгасна

Осветление на пътя Пловдив - Асеновград

Проблемите с осветлението на пътя Пловдив – Асеновград продължават, сигнализира читател. Той се е прибирал снощи по натоварения път, като от кадрите, които ни е изпратил се вижда, че в едното платно отново лампите не работят.

Това се случва месец, след като от АПИ заявиха, че осветлението е възстановено. Тогава жители на Куклен, Крумово и Асеновград готвеха протест заради проблема на трасето.

Проблемът изтъкнат от Агенцията бе, че прекъсването на осветлението е заради пътно-транспортни произшествия, при които са повредени стълбове и са нарушени кръговете за електрическо захранване.  При настъпване на ПТП и ударен стълб автоматично се включва защита и се изключва осветлението на целия кръг с цел безопасност.

Също така в позицията на АПИ пишеше, че е възложено възстановяване на осветеността в отсечката и подмяна на 24 повредени стълбове.  Очаква се след като локалните платна бъдат въведени в експлоатация стопанисването и поддържането на осветлението в пътния участък да бъде предадено на общините Родопи, Куклен и Асеновград, съобщава TrafficNews .



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ