Кирил Петков се ежи на Пеевски: Няма да говориш за пудели, ако сме само двамата и без охрана

payimage-605727

„Във връзка с репликите на Пеевски за пудели, булки и т.н, аз въобще не искам да влизам в тези мутренски изяви на г-н Пеевски, но едно ще му кажа, нека ме чуе: аз абсолютно не вярвам, че той би посмял да ми ги каже тези неща, ако бяхме само двамата, а бодигардовете му да са отвън“.

Така Кирил Петков отговори на лидера на ДПС Делян Пеевски, който по-рано го нарече „сладък пудел, който ще драска на вратата на Борисов в Банкя да си играе с овчарките“, предава Лупа.

Пеевски атакува Петков, след като той заяви, че Борисов има голям врат, на който Пеевски се е увиснал и го задушава.

Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя – от днес ви го предричам“, каза той.

„Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него“, разказа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Двамата днес влязоха в серия от реплики и обиди, но след сутрешното изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Когато някой си прави предизборна кампания върху моя гръб, да знае, че той е много голям, но и много хлъзгав. Много народ се покатери по него, но и много падна“, каза той по повод интервюто на бившата говорителка на кабинета „Петков“ Лена Бориславова. Тази сутрин пред Би Ти Ви тя постави условия на ГЕРБ за нова сглобка – да подпишат коалиционно споразумение с ясни срокове, а Борисов да се съгласи за провеждане на прозрачни конкурси за назначенията. Каза още, че Пеевски бил лидера на ГЕРБ.

„Чух от г-н Борисов, че има голям, хлъзгав гръб. Освен това има и голям врат, на който в момента е увиснал г-н Пеевски и го задушава“, каза по-късно пред медиите в парламента Кирил Петков, което пък провокира думите на Пеевски за пудела.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ