Жестоко меле в Бургаско: 47-г. шофьор загуби контрол над товарен автомобил, влезе в насрещното и…

катастрофа

67-годишна жена е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя между руенските села Люляково и Вресово. Пострадалата е настанена в отделение „Реанимация“ на болница „Сърце и мозък“ с множество фрактури на прешлени, тазобедрена става, ребра, фемур и патела.

До катастрофата се стигнало, след като при десен завой шофьор на товарен автомобил е загубил контрол над превозното средство заради мократа настилка в района. 47-годишният мъж се е движел и с несъобразена скорост. Той е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал джипа „Тойота Рав 4“, в който се е движела жената със съпруга си. Поради внезапното спиране на автомобила, той е блъснат и от движещ се зад него товарен автомобил.

Шофьорът на колата и съпруга на пострадалата жена е с фрактура на гръдния кош, без опасност за живота, взета му е кръв за химичен анализ, предава Флагман.

Всички шофьори са тествани за употреба на алкохол и имат отрицателни резултати. Водачите на двата товарни автомобила са тествани и за употреба на наркотици, отново с отрицателни резултати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ