Кметът на Кричим след жестоката катастрофа: Преди Възкресение се случват чудеса! (СНИМКИ)

кмет кричим

Първи думи на градоначалника, след като неговата кола бе блъсната от камион.

Кметът на Кричим Атанас Калчев претърпя тежка катастрофа. Г-н Калчев публикува информация за катастрофата в социалните мрежи. Катастрофата настъпи между служебния му автомобил и камион, предава novini.bg. Автомобилът е бил управляван от шофьора му. Добрата новина е, че няма пострадали при инцидента.

„Благодаря на Господ – Бог и на Божията майка, че ме запазиха жив и здрав от тежкото пътнотранспортно произшествие, в което попаднахме днес с шофьора ми!“, коментира г-н Калчев, пише dunavmost.com.

„В празничните дни преди Възкресение се случват чудеса и днес за мен беше такова. По Божието благоволение явно още сме нужни на този свят, щом ни опази невредими! Благодаря на всички приятели, близки и познати от близо и далеч, които са разбрали за тежката катастрофа и ми се обадиха за съчувствие и подкрепа! Светли празници на всички и Бог да е с вас!“, гласи още поста на Атанас Калчев.

Колата е изключително смачкана в резултат на удара с камиона.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ