,,Ще има убийство на дансинга“: Папи Ханс позеленя и заплаши Валери Григоров в Dancing Stars

collage

Вражда между двамата големи конкуренти в „Денсинг старс“ – певеца Папи Ханс и каскадьора Валери Григоров, избухна на четвърт финала на танцовото шоу, в което страстите са нажежени до червено.

„Валери, вече хванах валергия от теб! Сега ще те победя! Ще има убийство на дансинга!“, заплаши на шега изпълнителят на хита „Кекс“, но в думите му мнозина съзряха амбиция да стане №1 с партньорката му Ани, с която във вторник вечерта изпълниха феноменална самба и взеха 40 точки. Папи срази всички и с плътния си зелен грим, имитиращ Маската, легендарния герой на Джим Кери, предава Лупа.

Валери Григоров, който има връзка с актрисата Мария Бакалова, също не скри, че мечтае за победата в „Денсинг старс“. „Представям си, че имаме шанс да вдигнем купата с Дори. Това ме блазни и много се надявам да стане“, обяви каскадьорът, който се впусна в куикстеп с партньорката си.

Във вторник вечерта участниците не само танцуваха по двойки, но се подготвяха и за убийствен маратон на паркета. В него те бяха провокирани да импровизират в движение и да сменят различни стилове под строгия поглед на журито, което става все по-безмилостно преди големия финал.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ