Удари дъното! Михаела е аут от „Хелс китчън“ след каруцарски псувни пред малки гимнастички

Image_17784822_40_0

Каруцарски псувни и обиди летят в кухнята на „Хелс китчън“, докато невръстните бъдещи диамантени момичета на България си чакат поръчката и слушат гневните изблици на изнервените участници. Младите шампионки по художествена гимнастика за девойки са сред вип гостите, които поръчват ястия на състезателите. И докато момичетата слушат думи, които по никакъв начин не трябва да стигат до техните уши, възпитаните грации дори се притесняват, че заради сложните неща, които си поръчват, затрудняват участниците.

В същото време паникьосаната Михаела много бързо загуби контрол не само в кухнята, но и в изказа си. След серия объркващи заповеди и спречквания с почти всички участници, се оказа, че никой не знае какво прави. Разменените остри или неуместни реплики и пълният хаос изнервиха дори шеф Ангелов, който също си позволи нецензурни думи.

„Чувството за хумор можеш да си го завреш…“, изпусна се майстор-готвачът. В яда си той изпрати Михаела да се извини на друга вип гостенка – Нели Рангелова, че няма да яде, защото отборът й се проваля в приготвянето на суши, а по пода няколко пъти се заформяха купчини от изхвърлен от шеф Ангелов сгафен ориз.

В крайна сметка Михаела се опита да се отърве от двамата най-сгафили, според нея, участници. Шеф Ангелов обаче вече й беше толкова набрал, че я направи на две стотинки. „Тя, той, те. Не чух едно „аз“, скастри я водещият, на когото не се нравят хора, които не поемат отговорност за действията и грешките си. Той я разкости и за подлярското й поведение като цяло.

„Михаела няма никакви скрупули. Ти, Михаела, нямаш скрупули да пуснеш такива като Сарамандов през минно поле. Те да изгърмят. Бушончета. Ти да си ок“, безкомпромисен е шеф Ангелов.- Именно заради това той без никакво колебание й посочи изхода, предава България днес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ