Бойко Борисов отново повежда листата на ГЕРБ в Пловдив

бойко борисов

Трима от първите петима в листата на ГЕРБ – Пловдив за предстоящите избори за 50-то Народно събрание не са от Пловдив. Бойко Борисов традиционно е водач, на второ място е бившият общински съветник и ръководител на ансамбъл „Тракия“ проф. Даниела Дженева, на трето място е Георги Георгиев, който беше  председател, а сега е заместник-председател на общинския съвет на Столична община, бившият заместник-министър Деница Николова е на четвърто място, д-р Валерия Славова е на пето.

„Това е много балансирана листа и безвремието в държавата трябва да спре“ заяви Костадин Димитров. Той не пропусна да наблегне на помощта, която Борисов указва на Пловдив по отношение на строителството на двата футболни стадиона – „Христо Ботев“ и „Локомотив“, както и осигуряването на 100 млн. лв. средства от държавния бюджет за важни инфраструктурни обекти в града.

„Целта ни е над 4 мандата, с мотивацията на структурата в града и резултатите от последните месеци, ще постигнем тази цел“, допълни Димитров.

„Връзката със София си остава, ние отиваме на избори, които са национални и трябва да решим проблемите ни като нация. За съжаление през последните 3 години безвремието, което беше направено от колегите от Продължаваме промяната е налице, нито кметовете, нито хората могат да работят. Ще търсим подкрепа от нашите съграждани. За мен е чест да съм в листата от Пловдив. Политиците трябва да решават проблемите на хората. Не е нормално вече четири дни ПП да не отговарят на въпроса фалшифициран ли е един подпис, или не, положил ли го е човекът, или не“, заяви Георгиев.

„Мен с Пловдив ме свързват доста сантиментални чувства. Целият ми опит с регионите като заместник-министър в МРРБ бе свързан и с развитието на Пловдив и имам поглед към развитието на целия град. Ще подготвим управленска стратегия на ГЕРБ след изборите. Имаме проект Пловдив да се превърне в най-дигитализирания град в страната, който да бъде продължен от останалите населени места. Поставяме развитието на България от гледна точка на икономическия растеж и индустрия. На трето място е развитието на образованието, а Пловдив е добре развит, има седем (девет университета – бел. ред) университета.

„Аз цял живот работя за Пловдив, винаги съм работила за културата на града, Екипът е прекрасен. Надявам се на едно добро развитие в сферата на културата и образованието“, заяви Даниела Дженева.

„Моята кауза е за по-добро достъпно здравеопазване“, заяви д-р Славова на свой ред.

Ето и пълната листа на ГЕРБ – Пловдив:

Листа ГЕРБ 16-ти МИР

1. Бойко Борисов

2. Проф. Даниела Дженева

3. Георги Георгиев, доктор по право

4. Деница Николова

5. Д-р Валерия Славова

6. Красимир Терзиев

7. Станислава Лулчева

8. Антон Георгиев

9. Десислава Георгиева

10. Данаил Димитров

11. Веселина Ботева

12. Йосиф Танев

13. Мария Ненчева

14. Адриана Генчева

15. Станимир Чолаков

16. Христина Кашилска

17. Живка Йовчева

18. Йордан Алексиев

19. Петър Троянов

20. Борислава Вичева

21. Румяна Благоева

22. Красимира Чаушева

23. Даниела Митева

24. Златка Пеева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ