Засилено полицейско присъствие има в Пловдив и областта

Патрул в Пловдив

Засилено присъствие на униформени в Пловдив и региона направи впечатление на шофьорите в последния от поредицата почивни дни за Великден и Гергьовден. Патрулки и камери има през няколко километра на автомагистрала „Тракия“. Полицаи са разположени на всички входно-изходни пътни артерии. Патрулки има и на всеки булевард в Пловдив, пише „Марица“.

Служителите на реда спират по няколко коли наведнъж, като проверяват за абсолютно всичко, в това число за употреба на алкохол и наркотици, за поставени колани, за правоспособност и т.н.

Още преди празниците шефът на сектор „Пътна полиция“ в града под тепетата гл. инсп. Красимир Нешев посочи, че ще бъдат реализирани редица специализирани операции. Днес проверките са засилени и поради факта, че повечето ще се прибират от местата за празнуване и почивка, като трафикът е изключително интензивен.

В рамките на празничния период полицията е установила ред нарушители. Очаква се обобщена информация от пресцентъра на МВР в града под тепетата.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ