Натали заби токче в челюстта на Димитър в „Dancing Stars“, накара го да вие от болка

natali trifonova

Синоптичката Натали Трифонова се вряза в челюстта на партньора си в „Денсинг старс“ и го накара да вие от болка на полуфинала на танцовото шоу. Сексапилната блондинка прониза с тока на обувката си брадата на Димитър, малко преди двамата да излязат на сцената. Сакатлъкът се случи по време на рискова поддръжка, при която Натали трябваше да се завърти с главата надолу и да изпъне крака във въздуха. „Хвани се за мен, за баджака … Ох, не … Мале как ме ритна в брадичката!“, сви се от болка Димититър след неочаквания удар.

Въпреки контузията, двамата излязоха усмихнати на сцената и изпълниха любимия танц на Натали – ча-ча-ча. Съдиите се разтопиха и вдигнаха максималните 40 точки. „Натали, ти беше една дива! Беше с такъв баланс, професионална танцьорка би ти завидяла! Като ви гледах адреналинът ми се качи така, сякаш скачам с бънджи!“, заяви Галена Великова. „Натали, ти си майстор!“, допълни Франциска Йорданова.

В битката за финала освен Натали и Димитър влизат още пет двойки. В края на вечерта ще отпаднат две от тях, а четири ще продължат напред и ще се борят за титлата „Крал и кралица на бала“, предава Марица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ