Служебният автомобил на пловдивски кмет на косъм да блъсне човек на пешеходна пътека

Служебната кола на зам.-кмета Иван Стоянов, Пловдив

Служебната кола на заместник-кмета Иван Стоянов едва не отнася човек на пешеходна пътека в центъра на Пловдив. Шофьорът спира, отваря вратата и започва да се разправя с пешеходеца. Снимки от скандалния случай бяха изпратени до Plovdiv24.bg.

Сценката се е разиграла вчера на улица „Преслав“ пред училище „Алеко Константинов“. Нашият свидетел твърди, че е управлявал самият Стоянов, иначе няма как да знае на кого е колата.

„Нямам такава ситуация. Вчера шофьорите на общината ходиха да ми сменят гумите“ – категорично заяви пред журналист от медията Стоянов.

Заместник-кметът разпореди вътрешна проверка за установяване кой е шофирал автомобила му. По думите му, това е бил механикът на общината, който е отишъл да сменя зимните с летни гуми. Пешеходецът изскочил внезапно и той не го е видял.  Служителят отрекъл да е имало пререкание. Чрез медията ни се извини на пешеходеца за неприятната ситуация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ