Дачков: ПП-ДБ излъчват самотата на счупени великденски яйца, неизядени и престояли на масата

пп-дб

Ударно начало на кампанията. Първата снимка е на естетиката на ПП-ДБ, която говори не за упадък, а за катастрофа. Нищо общо с излъчването им от 2021-22 г. Приличат на македонски политици в битка за пето място.

По БНТ пуснаха клип с Асен Василев, който говори на четири лелки с чадъри за олигархията, откраднатите пари и бухалките. Излъчват самотата на счупени великденски яйца, с които някой се е чукнал, но му е байгън да изяде и ги е оставил да постоят на масата в гостната още няколко дни.

Ваня Григорова и Мая Манолова приличат на черната и русата Златка и действат на това ниво – Мая написа на оградата на ПСА „туГ“, после видя, че е направила грешка и си го поправи на „тук“, но си пусна така видеото в Тик Ток. До нея Ваня Григорова, очукана от амбиция с чадърче, пише и тя със спрей. Нищо от енергията и свежестта на кметската ѝ кампания – нула. Те приличат на решени жени, които са готови на всичко…, за да не влязат в парламента. Това е основното им послание.

И това е само началото. Мисля, че ще се забавляваме добре в следващия месец.

И една реплика към безумното решение на БНТ да забрани на анализатори и коментатори да споменават името на политическите сили и лидери, които коментират. Това е малоумие и от разговорите почти нищо не може да се разбере. Няма смисъл и е глупава автоцензура, която никой не иска и никой няма полза от нея.

А ето и фаворитите ми за летящ старт в кампанията – ППДБ и „Солидарна България“.

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ