Кръстю Лафазанов се разплака пред Деси Банова при спомена за жена си: Около мен е, усещам я

big_rozite2ee

Изключително емоционална изповед направи Кръстю Лафазано пред Деси Банова.

Той се разплака в ефира.

„Все още усещам съпругата ми и все още ме вдъхновява. Това става и чрез децата ми. Тя ме е дарила с тези красиви деца. Това са две от най-красивите представления, които имам. Вдъхновението остава, дори чрез книгите. Тя е написала много неща, които аз не знам как мога да публикувам. Остава усещането за красивото, за любовта, за това, че е имало смисъл“.

Това заяви със сълзи на очи актьорът Кръстю Лафазанов пред Деси Банова по NOVA, предаде Пловдив 24.

Двамата с Елена Начева се запознават във ВИТИЗ и още в трети курс се вричат във вечна вярност. 62-годишната актриса издъхна на 24 септември 2022 г. след тежко онкологично заболяване, с което се е борила цели пет години.

„Въпреки че има тъга от липсата на тези хора, ти усещаш, че те не липсват. Те са някъде около тебе и ти помагат, и те побутват, и откриваш други хора, които ти дават усещането, че има смисъл да продължаваш в работата си, в чувствата си, дори във възпитаването на децата си“, допълва Лафазанов.

Комикът се радва на децата и внуците си и признава, че се опитва да им помага, но без да им се бърка. Синът му Георги-Крис му помага като продуцент в театъра, а дъщеря му Елица се занимава със социална дейност, но често го навестява с внуците.

„Има някаква много по-голяма и висша сила, която като че ли се грижи за нас. Човек губи хора около себе си, потъва по някакъв начин в тъгата по тези хора, но живее със спомените и това обикновено са хубавите спомени. Като че ли лошите неща съзнанието ги вкарва някъде дълбоко, по-далече“, признава актьорът и допълва, че трябва да се надсмиваме над проблемите, за да може да ги победим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ