Черна вест в Дупница! Издъхна волейболистът Бранимир Баев

бранимир баев

От този свят си отиде волейболистът Бранимир Баев, чиято борба за живот обедини цяла Дупница през есента. Черната вест обяви с пост във фейсбук съпругата му Михиела.

„С голяма болка в сърцето ви съобщавам, че моето любимо момче Бранимир си отиде от този свят!!! Загубата е голяма!!!“, написа тя.

Баев се бореше с тежко заболяване. Лечението на Баев в Турция струваше 120 000 евро. За да се събере сумата, в Дупница се проведоха серия благотворителни инициативи. Навръх Деня на независимостта се игра благотворителен волейболен мач между тимовете на „Марек“ и ЦСКА, пише 4vlast-bg. По време на срещата се имаше и благотворителен търг.

Сумата беше събрана и лечението на Баев продължи. През април обаче близките му отправиха нов апел за помощ към хората- стана ясно, че младият мъж има проблем с белия дроб след проведеното лечение на онкологичното заболяване. За съжаление, това се оказва фатално. Екипът ни изказва съболезнования на близките.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ