Екатерина от ,,Ергенът“ разкри най-пазената тайна: Алек влязъл в предаването по принуда

алек младенов

Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия.

Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор е, какво е накарало самия Алек да стане част от романтичното риалите. На обяснението, че той е там да намери бъдещата си жена, която да му роди 6 деца, никой не вярва. Очевидно той не е там и за да даде тласък на кариерата си, както предишните двама ергени.

Най-правдоподобното обяснение до момента дойде от две от участничките, които вече отпаднаха, а бяха считани за фаворитки – Валерия и Екатерина. Първата се появи в подкаста „Надкаст”, но явно беше довела и приятелката си от шоуто, която няколко пъти се обади зад кадър, пише vihrogon.bg.

В предаването излъчвано в YouTube Валерия повтори, че си е тръгнала разочарована от „Ергенът”, защото Алек се опитвал да ѝ дава насока в живота. На въпрос дали тя е разбрала, защо той е станал главен герой в риалити шоу, тя заяви, че няма обяснение.

„Не го познавам. Може би познавам Алек, но не познавам истинския Александър“, заяви Валерия. В крайна сметка отговорът даде Екатерина.

Алек Младенов е влязъл в „Ергенът” не по собствена воля, а заради изгубен бас. С кого точно е бил облогът и защо условието е било той да стане третият Ерген, засега е мистерия. Явно обаче Алек не е могъл да се отметне от баса и така се превърна в шампион по целувки в досегашната история на шоуто.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ