Д-р Щонова с първа изповед след победата в Dancing Stars, разкри голяма лична тайна

атанас месечков, д-р неделя щонова

Още не осъзнавам какво точно се е случило. Наско създаваше хореографии тип вселени и успяваше по някакъв начин така да ги адаптира към мен, че да мога да се справя с всичко. Това сподели тази сутрин пред бТВ д-р Неделя Щонова, която снощи, заедно с Наско Месечков, спечели по грандиозен начин финала на танцовото шоу „Денсинг старс“.

В началото, когато за първи път го видях, той ме попита какво отношение имам към сложната танцова хореография.

Аз първоначално се зачудих защо трябва да правим нещо толкова сложно, след като има и по-приемливи хореографии, в които да сме по-сигурни, но Наско ми обясни, че прави това от уважение към хората.

През цялото време в шоуто беше някаква магия. Създадохме чудесни приятелства с останалите двойки, които бяха невероятни всичките. Тази година има изключително силен каст, конкуренцията беше страхотна. А всички ние заедно сме се смели, забавлявали, толкова прекрасни отношения имаше с всички вътре във формата, сподели още с вълнение д-р Щонова.

„Не знам откъде черпя енергия, честно. За тези три месеца получих толкова много прекрасни коментари. Истината е, че три пъти отказах да вляза в този формат. Накрая се съгласих, защото исках да вдъхновя хората, да уважават дара, който им е даден. Мисията е изпълнена! Цяла нощ не съм спала, за да чета коментарите. Вълнението е невероятно! Не само през медицината можеш да докоснеш хората, но и през танца, през изкуството. Беше невероятно приключение. Искам да изразя своя респект към всички участници, към публиката, към хората, добави още чаровната д-р Щонова.

Истината е, че всеки един в този формат заслужаваше да победи. Не знаете колко струва всичко това, през какви болки минаваме – емоционални и физически. А относно хореографиите – имахме много съдържателни стъпки в хореографиите. Гледахме да бъде двойка на сцената, на просто спектакъл на сцената. Такъв стремеж имах – да има флуидност, отношения, емоция, сподели и не по-малко развълнуваният Наско Месечков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ