Андролова взриви мрежата: Да си протеже на Киро е по-голяма излагация отколкото да си самия него

кирил петков

Богдан Богданов е типичен представител на пепейското недоразумение. Да си протеже на Кирил Петков е по-голяма излагация отколкото да си самия Кирил Петков. Богданов говори за „нормална европейска България“ при положение, че точно ПП са най-ненормалната политическа група, която някога е получавала властта в политическата ни действителност. ПП са доказателство за това, че не всяко нещо в природата и обществото има предназначение и е елемент от някакво развитие. ПП вложиха в ПВУ неизпълними за здравия държавнически разум условия или изпълними с огромни щети за България само и само да го прокарат по най-слугинския начин, че да вземат едни пари за себе си.

Те оставиха без да им мигне около над 15 хиляди служители и работници на „Марица-Изток“ без работа, унищожиха свързани бизнеси, намалиха жизнения стандарт на целия регион, започнаха да кроят планове как да разграбят отварящите се възможности за преструктуриране, вместо да се борят да запазят единствения енергиен източник, който не зависи от външни доставчици, тоест дава ни енергиен суверенитет. Богдан Богданов не просто не трябва да е в студиото на bTV, не просто не трябва да е политическа фигура, а всички тези богданбогдановци от ПП трябва да бъдат изгонени на предстоящите избори, ако в България все още са останали граждани, които могат да мислят. Омръзна ми хора-слуги да ни обясняват през екраните на телевизорите как да унищожаваме българската икономика и да представят предателствата си за някаква полезност. Политиците трябва да се борят за България, а не да я разграбват и финализират по почина на глобалистката безродност! Трябва да отстояват на външния натиск, а не да се предлагат сами, като си удрят челата в земята, и да откупуват присъствието си във властта, като методично заличават всяка дихателна активност на държавата ни.

Тези хора ще останат в историята на България като такива, които хвърлиха „светинята на псетата“. Не че и преди не е имало продажници, имаше много. И те ни научиха на загуби, на бедност, на това що е политическа глупост и бездарие. Но ПП са най-шокиращата и крупна политическа лъжа, изобретена от посредствеността на българските бизнес и политически елити с подкрепата на атлантическия фактор и радевата безотговорност. Прост и амбициозен човек може да направи бунт, да строши всичко, да избие основите и да създаде хаос. Но не може да изгради здраво управление, да създаде силна и интелигентна власт. Защото водач може да води само себеподобни. Защото механизмите на свободата са за образованите, както счита Робеспиер. Защото съзидателният ум не е университет, той е продукт на самостоятелно изграден хуманитарен профил за добро и зло, за почтеност и непочтеност, за себераздаване и алчност, за истина и лъжа, за достоен принос към общността, на която принадлежиш, и национално предателство…

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ