Желязков в Сандански: ГЕРБ има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия премиер Борисов

payimage-579762

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков.

Той благодари на всички, дошли на събитието в препълнената спортна зала в града, побрала над 1000 симпатизанти на партията.

„Вашата здрава душевност отново ни събира в тази зала с едно по-осезаемо самочувствие за шестия избор през тези три години. Всичко сме преживяли, казали, анализирали. Както за управлението, което сме имали до 2021 г., така и за периода, в който бяхме низвергнати, бих казал несправедливо“, започна Желязков.

„Нито правоговорният, нито правописният речник ще стигнат да опишат това, което ПП-ДБ са казали срещу ГЕРБ: „Не словоблудствай! Защото всичко казано като негатив срещу ГЕРБ издава не тревожност, а страх. А страхът се изпитва тогава, когато човек има усещането, че губи нещо, с което се отъждествява или нещо, към което силно е пристрастен, привлечен“, каза още той.

Желязков припомни, че вчера във Враца Борисов забрани на хората си да говорят срещу досегашните си партньори от ПП-ДБ. И ги призова да говорят на симпатизантите си за това какво са направили за тях досега и за програмата си.

Няма как, когато техните основни послания са базирани на несправедливата омраза към ГЕРБ. Не се боя да кажа това, защото във всяка тяхна лъжа и манипулация през последните години прозираше това, тяхното желание ГЕРБ просто да го няма, коментира Желязков, цитиран от Епицентър.

ГЕРБ има готова предизборна програма още от преди началото на кампанията, тъй като тя бе обявена в деня на откриването й, което бе в Стара Загора. Тя все още не е била представена официално, но днес Желязков издаде, че в нея партията му предвижда през следващите години благосъстоянието на българина да достигне до 80% от това на европееца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ