„Ергенът“ Алек проговори след скандалния финал: Спах спокойно! Аз съм джентълмен

алек младенов

Да не избере никого… не е най-очаквания финал на „Ергенът“, което Алек Младенов сътвори, предизвиквайки брутални реакции в социалните мрежи. Но Алек Младенов го направи и то така, че да завихри истинско торнадо!

„Чиста ми е съвестта. Не съм страхливец! По никакъв начин. Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря с тях. Живея с изборите, които сам взимам. Всеки да си вади изводите за това“. Това заяви ексклузивно най-желания тв ерген Алек Младенов в ефира на bTV.

На въпрос защо е решил да съобщи решението си на Надежда и Магдалена не очи в очи, а чрез видеообръщение, той отвърна така:

„Ти винаги ли си правила правилните избори?..

В по-любопитен момент дори и за себе си не съм се виждал. Но резултата е този, който аз искам. Затова казах, че съм спал спокойно, защото не съм дал фалшиви надежди на никого. Взех своя избор!“

На въпрос възможно ли е да е влюбен едновременно в две жени, Алек Младенов пак не се поколеба да отвърне доста озазачаващо:

„Имах симпатии и към двете жени, защото те са прекрасни. В този свят, за който говорим обаче, бяхме само тримата – аз, Магдалена и Надежда. Това е. Иначе, ако един мъж има симпатия към повече от една жена, така нареченото влюбване, той по-скоро не е сигурен в това какъв иска да бъде и какво ще е неговото бъдеще. Такъв въпрос си задавах и аз в последните дни в предаването. Такъв избор трябваше да направя. И съм щастлив, че се случи по този начин, защото взех голяма поука за себе си. Влязох без очаквания, но в крайна сметка всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам. Исках да видя какво ми е предоставил живота – хубави моменти, срещи, потенциално развитие за в бъдеще. Излязох с един много хубав житейски опит. Не съм щастлив от факта, че те са минали през такова емоционално преживяване. Но всички, които сме там, знаем защо сме там и всеки сам проема отговорността как да се предпази и съхрани.

Алек Младенов призна също, че е лекомислен, а обяснението за това, подозираме, че отново ще разпали страстите в мрежата, предава Шоу Блиц.

„Лекомислен съм, защото откровено казано до голяма степен прекалено много мислех за себе си. За мен лекомислието е, когато ти си в неразбиране за чуждите човешки състояния. Това е обективен факт, но другото е, че аз не съм подлъгал никого. Не съм казал: „Взимам теб“ и после „Чао“!

По отношение на възрастовата разлика, която често беше обсъждана – между него и някои от дамите, и мнението, което майка му даде пред цяла България по въпроса, Младенов заяви:

„Възрастовата разлика за мен нямаше значение. Цял живот си опонирам с майка ми, дели ни едно поколение все пак. Но ако обичаш някого и си влюбен в него, това е най-голямата сила, която може да има. Не можеш да бягаш от отговорност, имаш всичката сила.

Имах желанието, ако някой ще изяде пешкира, както се казва, то това да не са те двете (Маги и Надежда, б.а.). Затова и мнението на хората за мен в този момент, е нещо очаквано за мен.

Ако бях застанал срещу тях, както беше редно да се случи, не знам какъв щеше да е ефекта за дамите. Защото има разлика между това да си мъж и да си джентълмен.

Джентълмен и мъж се различават по едно нещо – джентълменът поставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е емоционално здрава и щастлива. А мъжът гледа себе си. Това е главната разделителна линия. Смятам, че притежавам от двете, даже прекалено много джентълменство имам.

В живота никога не съм бил обект на изследване на обществена информация, кой съм, с какво се занимавам. Това е ефект от това предаване в момента. Аз ще си запазя личния кръг за себе си, а който има желание и му е любопитно, сам ще стигне до отговора, категоричен е Алек Младенов.

И за финал, на въпрос дали съжалява за нещо и би ли променил нещо, ако имаше сега тази възможност, той отвърна така:

„Не съжалявам, че влязох в „Ергенът“ и не бих променил нищо, ако имах тази възможност. Това съм аз, това чувствам. Опитах да преживея всичко на макс без да подведа никого“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ