Тревожни новини за Красимира, която бе ранена в мелето с Петков: В медикаментозна кома е, с изваден далак

красимира

Тревожни новини за 58-годишната Красимира, която бе ранена в катастрофата с Кирил Петков. Състоянието на жената все още е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница „Света Анна“ във Варна. Лекарите съобщиха за БНР, че тя е медикаментозно приспана, за да може да понесе операциите.

Снощи е претърпяла операция. Изваден ѝ е далакът, тъй като той е кървял. Опериран е също левият ѝ крак, защото е получила тежка фрактура. Състоянието ѝ е сравнително стабилизирано, но травмите са били доста тежки и продължават да се борят за живота ѝ.

Красимира и нейният съпруг Христо, който е бил професионален шофьор, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станала фаталната катастрофа. Тя отне живота на мъжа, предава Стандарт. Мрежата ври и кипи от въпроси, свързани в нея. Всички искат да знаят с каква скорост се е движел джипът от НСО на Кирил Петков. Появиха се информации, че на мястото на сблъсъка ограничението е 60 км/ч, а Петков летял с двойно по-висока скорост, тъй като бързал за предизборна среща във Варна.

Без отговор засега остава и въпросът защо Петков изобщо ползва услугите на НСО, при положение, че не е премиер



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ