Политически трус: Борис Бонев праща лични съобщения да не се гласува за ПП-ДБ на 9 юни

payimage-613410

Сериозна политическа изненада по-малко от месец преди изборите.

Общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на лични съобщения призив да не се гласува за ПП-ДБ на предстоящите парламентарни и европейски избори на 9 юни. Позицията на СС е разпространена от будни граждани, пише Tribune bg.

Съобщението липсва на официалните страници на партията, а в него четем следното:

„Обръщаме се към вас с благодарност за активната роля в предходните местни избори и същевременно ви онформирам за важно решение на ръководството на партията.

Политическа партия „Спаси София“ няма да участва на предстоящите парламентарни и европейски избори – нито самостоятелно, нито в коалиция с други политически сили.

Затова нашата партия няма да призовава и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния процес“, пише в позицията.

В нея се подчертава, че решението е внимателно обмислено и в съответствие с политическата позиция и визия на партията.

„Вярваме, че то отразява ангажираността ни към управлението на София и решаването на проблемите ѝ, както и принципите, които стоят в основата на нашата дейност“, се добавя в съобщението, подписано лично от Борис Бонев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ